Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампон на генерацията въпрос ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тампон на генерацията въпрос ?

Понеже не намерих в форума подобна тема и реших на пусна такава. Става въпрос за едно тампонче колкото гърлото на обикновена водна чаша , понеже ми предстои смяна на тампони на стабилизираща щанга и биалетки, та като слизах в канала да ги гледам видях че въпросния тампон се е разбил,намира се около стабилизиращата щанга. Въпроса ми е ако го сменя възможно ли е да изчезне дрънкащия звук при подаване на газ ? Катализатор нямам сложен е някакъф заместител .

156 1.8 TS 99

Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщение
    Понеже не намерих в форума подобна тема и реших на пусна такава. Става въпрос за едно тампонче колкото гърлото на обикновена водна чаша , понеже ми предстои смяна на тампони на стабилизираща щанга и биалетки, та като слизах в канала да ги гледам видях че въпросния тампон се е разбил,намира се около стабилизиращата щанга. Въпроса ми е ако го сменя възможно ли е да изчезне дрънкащия звук при подаване на газ ? Катализатор нямам сложен е някакъф заместител .

156 1.8 TS 99
    Напълно си прав.Сменяй и дрънкането остава в историята.Моето го смених и сега всичко е на ред.
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Супер радвам се че толкова бързо някой ми отговори аз съм го поръчал тампона 5 кинта ама да питам, да се подготвя значи за изчезване на досадното звънене знаех си

Comment

Колега кажи ми от къде си взе тампона моя са го объркали пратили са ми за гърнето .

Comment

Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщение

156 1.8 TS 99
          Колега направи някоя снимка ако е възможно. При мен също има шум и съм набедил меката връзка ама ...
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

Офф ше умра с тоя тампон, няма намиране и чичо гошо нищо не казва как да го снимам колега като нямам цифров апарат а и канал не мога всеки ден да намирам, най-вероятно ще бъде сниман при смяната на тампоните на стабилизиращата щанга, аз си мислех че е от гарнитурата на генерацията това дрънчене, но като го видях тоя тампон вече я изключвам въпросната гарнитура надявам се колегата дето го е сменил да се включи и да обясни от къде и как го е купил .

Comment

Аре де колеги никой ли не го е сменвал тоя тампон ???

Comment

Working...
              X